Dealer Portal
Leave Your Message

Ua fa'atulaga e le HDK se Ma'a'a'a Fou Fa'atau ma le 15,000 Iunite na fa'atau atu ia Me

2024-06-07

O le HDK, o se taʻitaʻi i le gaosiga o taavale tapolo eletise, ua ausia se faʻailoga iloga e ala i le ausia o le 15,000 faʻatauga ia Me, o le faʻatauga sili ona maualuga i masina taʻitasi i lona talafaasolopito. O lenei mata'ina mata'ina o lo'o fa'amamafaina ai le malosi o le HDK i le maketi ma le fa'atupula'ia o mana'oga o tagata fa'atau mo ana ta'avale tapolo eletise fou ma fa'atuatuaina.

 

 

O le a le mea e tu'u ese ai ta'avale eletise HDK

Faatasi ai ma le 18 tausaga o le poto masani i pisinisi tapolo tapolo ma se fesoʻotaʻiga faʻatau oloa i le lalolagi atoa, ua faʻaalia e HDK le lelei ma le faʻalagolago. O le tautinoga a le kamupani i mea fou o loʻo faʻaalia e ala i le tele o tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻamautinoa ua faʻapipiʻiina taʻavale taʻitasi i tekinolosi faʻapitoa ma foliga. E le gata i lea, o le filifili sapalai malosi a le HDK ma le tele o fale teu oloa e maua ai e tagata fa'atau le lagolago ma le tautua.

 

O le laina maualuga a le HDK o loʻo faʻaalia ai sitaili ma faʻatinoga e le mafaatusalia, ua faʻaalia i le tele o tagata faʻatau, faʻateleina le faʻatau. Aemaise lava le D5 Series fou, faʻaalia tekinolosi faʻapitoa ma faʻaleleia le faʻatinoga, o se sao tuʻufaʻatasia i lenei faʻatauga.

 

O lo'o tumau pea le fa'amalieina o tagata fa'atau ile fatu ole fa'ata'ita'iga pisinisi a le HDK. O le tautinoga a le kamupani i le faamalieina o tagata faatau e iloagofie e ala i auaunaga tulaga ese pe a uma le faatauina atu, polokalama atoatoa o le saisai, ma faiga faavae e taulai atu i tagata faatau, faatupulaia le faamaoni o tagata faatau ma le lelei o upu-o-gutu ma saofagā i le faatupulaia o le faatauina atu.

 

E toe fa'ailoa mai e le pulega a le HDK la latou tautinoga i mea fou, tulaga lelei, ma le fa'amalieina o tagata fa'atau a'o latou aga'i i luma. Faatasi ai ma fuafuaga e faʻalauiloa atili faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma faʻaleleia le ofoina atu o auaunaga, ua sauni le HDK e faʻaauau pea lona tulaga maualuga i le maketi tau taʻavale.

 

HDK Iuni Sales Event

O Iuni nei, ua fiafia le HDK e fa'ailoa se fa'alauiloa fa'apitoa. O fa'atauga fa'atauga uma o le a maua se fa'aopoopoga 2% o vaega fa'apitoa e leai se totogi. Pe o oe o se fa'atau po'o se tagata fa'atau oloa e mana'omia ni ta'avale tapolo e mafai ona fa'aaogaina mo lau pisinisi, o se tagata e mana'omia se ta'avale tapolo umi, pe su'e se meaalofa mo lau pele, o le HDK o lau filifiliga sili lea.

 

Aua ne'i misia lenei ofo mata'utia fa'atapula'aina taimi. Fa'alelei lau ta'avale ma fa'atumauina i foliga maualuga ma vaega fa'apitoa HDK.